1/1

CONTACT US

Adress

Bergsunds Strand 9 /

Verkstadsgatan 24

117 38 Stockholm

Telefon

073-5044772

Email

fotograf@falkuggla.se

Hitta hit

Tunnelbana, röd linje till Hornstull, gå tre minuter till Verkstadsgatan 24 

Kanonbra lunchställen runt hörnet

  • BISTRO BARBRO - Hornstulls strand 13. Japanskt, sushi, asiatiskt. Bra vetetariskt. Veganalternativ och glutenfritt.

  • CAFE VURMA - Bergsunds strand 31. Café, bra för vegetarianer. Veganalternativ        

  • STHLM RAW - Långholmsgatan 11. Hälsokost, bra för vegetarianer. Veganalternativ              

  • RAMBLAS - Långholmsgatan 3, Medelhavet, Europeiskt, Spanskt. Bra för vegetarianer. Veganalternativ.

BLI MEDLEM MED MÅNADHYRA?

 

Ledig studioplats till trevlig fotograf som vill dela studio och bokningskalender med oss. Låg fast månadshyra, egen nyckel och du bokar dina egna studiotider!

 

Kanontillfälle för dig som vill fotografera regelbundet i studio!

Obs, vi har ingen skrivbordsplats i nuläget, utan endast bokningsbara stuidobokningstimmar. Du väljer själv hur många timmar du vill ha möjlighet till. De timmar du inte nyttjar månad 1 kan sparas till månad 2, men inte längre.

 

Det brukar finnas gott om tider i kalendern. Har idag (september 2020) 3 fotografer med vardera 10 timmar, en fotograf med 5 timmar och en annan med 7 bokningsbara timmar. Vi brukar även ha ett par externa heldagsbokningar per månad.

 

Total sammanslagen beläggning i studion är i nuläget alltså ca 58 timmar per månad, vilket ger ca 166 återstående möjliga bokningsbara timmar per månad. Dessa siffror är beräknade på 8 timmar per dag 7 dagar per vecka. Utöver detta kan förstås även kvällar och nätter bokas om man så vill. 

I medlemskapet ingår all befintlig utrustning, egna nycklar, tillgång till bokningskalender, möjlighet till egen och gemensam fotouställning (med oss andra), möjlighet att hänga fotokonst i skyltfönster, snabbt wifi, kaffe och mycket mer! 

MER INFO OM MEDLEMSKAP I STUIDON

 

Vi utvecklar ständigt studion och alla vi studioatninare har stort inflytande över vad vi kan göra för att förbättra studion på olika sätt.

 

Sedan december har vi bla gjort följande: Köpt 4 st nya Profoto D2, 3 st fresnell dagsljuslampor, rivit en vägg, för ännu större dagljsuflöde och extremt stort skjutavstånd, monterat ljusformare och bakgrunder på väggarna, skaffat en ny rejäl förvaringshylla och ett fällbart tethered bord. Denna veckan har vi fått in 5 nya bakgrundsfonder i höstens fashion trendiga färger capuchino, coffe och härligt mörk grönt osv. Däremot finns ännu inte ekonomi för att ha en städare, så vi måste alla städa efter oss.

Vi har ett status quo läge som innebär att vi alltid lämnar studion på ett visst sätt så att studion alltid ser fräsch och representativ ut när vi kommer med våra kunder. Det innebär att vi lägger tillbaka all utrustning osv på sin rätta plats, dammsuger, tömmer sopor osv innan vi lämnar lokalen. Återställningen görs inom vår bokade tid så att studion är redo även om någon annan på kort varsel bokar studion direkt efter dig. 

 

USTÄLLNINGAR & JULFEST

 

Vi försöker också ses några gånger om året för att äta och dricka gott tillsammans! Vi hade även planerat en gemensam fotouställning i lokalen nu i våras, men den fick förstås ställas in på grund av covid19. Men när coronahelvetet släpper sitt grepp så hittar vi på nått häftigt ihop för att ha kul och kanske även synas lite!

MEDLEMSPRIS (från 1 september 2020 tillsvidare)

3200 kr plus moms för 10 bokningsbara timmar per månad. 2 månaders uppsägningstid för båda parter.

Hojta till om du har frågor eller vill komma över på en kopp!

Vänliga hälsningar

Annika Falkuggla
Fotograf - Studiomanager - DOP

--------------------
STUDIO AT NINE
Verkstadsgatan 24
117 38 Stockholm
073-5044772
fotograf@falkuggla.se

FOTOSTUDIO AT NINE

  • Instagram